Ko smo mi

Kada smo počinjali, bilo nas je tek nekoliko, danas Merkur tim u Srbiji broji preko 90 ljudi i nastavljamo da rastemo. Ono što odlikuje Merkur i što nas nosi i inspiriše da svakoga dana budemo bolji jeste timski rad, puno poštovanja prema zaposlenima, podrška koju pružamo jedni drugima, ali i dosta zabave!

Mi smo tim veoma različitih individua, koje svakodnevno ulažu zajednički napor da ostvare zacrtane poslovne ciljeve. Mi smo tim koji zajedno raste i razvija se. Tim koji podjednako ozbiljno shvata i disciplinu i zabavu.

Naša najmlađa koleginica ima 19 godina, dok je naš najiskusniji kolega 66 godina mlad. Ima nas i visokih i niskih, ozbiljnih i malo manje ozbiljnih, studenata, magistara, doktora za zabavu i večitih zaljubljenika u život. Ono što je najbitnije da svi mi činimo tim koji čini Merkur uspešnim.

U fokusu poslovanja Merkura oduvek su bili i ostali ljudi. Zato je osnova svega da svim zaposlenima bude obezbeđeno radno okruženje u kojem su motivisani, zadovoljni, za koje se vežu i u kojem mogu da ostvare svoj pun potencijal. Verujemo da samo na taj način svaki zaposleni može da radi na svom individulanom razvoju, pa tako naposletku doprinese i uspehu kompanije. Rast koji je planiran za kompaniju Merkur, a koji se tiče povećanja obima posla i povećanja broja zaposlenih, ostvarićemo samo kao tim, uz konstantni lični razvoj svih pojedinaca i suočavanje sa svakodnevnim poslovnim izazovima sa pozitivnim stavom.

Merkur Games je deo velike internacionalne priče koju svakodnevno živi oko 14.000 zaposlenih. Sve je krenulo od jednog čoveka i jedne ideje. Paul Gauselmann je te davne 1957. godine, započeo svoju misiju – pružiti ljudima pouzdan svet inovativnih igara u kome svako može da uživa. Vremenom njegova vizija je prerasla teritoriju Nemačke i 2012. godine otvara se prvi Merkur Automat Klub u Beogradu. Danas, Merkur u Srbiji posluje na 8 lokacija u Beogradu, Novom Sadu i Nišu i pruža mogućnost igre na najpopularnijim slot mašinama uz vrhunsku uslugu u prijatnom ambijentu. Naš logo je sunce koje se osmehuje svima koji žele isprobati svoju sreću i predstavlja simbol dugogodišnjeg iskustva i tradicije u pružanju i održavanju najviših standarda kvaliteta i poverenja, dok naš slogan savršeno opisuje našu filozofiju i način poslovanja, a to je ‘Zabava sa stilom’.