Benefiti za zaposlene

Timska druženja

Snaga tima je jedna od naših ključnih kompanijskih vrednosti i u duhu toga često organizujemo timska druženja. Različiti ljudi, ideje i perspektive koje proširuju vidike – to je prava raznolikost. To je prava snaga. Kada se bolje upoznamo onda znamo bolje da komuniciramo, bolje se razumemo i više podržavamo. Zato budi spreman da sa nama zaigraš partiju odbojke, oboriš koji čunj na kuglanju, nazdraviš za pobede ili osvojiš neki novi vrh.

Nagrade i bonusi

Tvoj trud i rad se cene! Pored redovne plate, na osnovu svog zalaganja i posvećenosti na poslu zaposleni u Merkuru ostvaruju dodatne bonuse. Svaka tri meseca biramo zaposlene koji su se najviše istakli, koji su dali sve od sebe za tim i njih dodatno nagrađujemo! Na ovaj način dajemo vetar u leđa svima koji se trude. Koji iz dana u dan daju svoje najbolje. Svima onima zbog kojih se Merkur konstantno razvija!

Edukacija i profesionalni razvoj

Tajna napredovanja je početak. Odmah nakon što postaneš deo Merkur tima, krenućeš na svoj put razvoja. Obezbedićemo ti najbolje alate na osnovu kojih ćeš ostvariti svoj pun potencijal. Čvrsto verujemo da time što podstičemo tebe da se razvijaš ujedno razvijamo i našu kompaniju. Interne obuke su se pokazale kao sjajan način prenošenja znanja i razvoja kulture učenja. Jedan vid interne obuke su menadžerske radionice gde fokus stavljamo na razmenu praktičnih znanja i iskustva između menadžera i zaposlenih. Razvili smo i niz internih treninga koji će te podržati na tvom putu razvoja, bilo da se radi o savladavanju specifičnih znanja i veština ili o metodama za jačanje tvojih ličnih kompetencija. Ukoliko si ipak više osoba koja voli online učenje, na raspolaganju će ti uvek biti platforma sa svim obukama i treninzima.

Mi brinemo o tvom karijernom putu i razvoju svakog zaposlenog pristupamo individualno. Zajedno ćemo kreirati tvoj razvojni plan. Zajedno ćemo pratiti tvoj rad i zalaganja i uočavati stvari koje su bile dobre, koje mogu da budu bolje i koje su bile najbolje i praviti planove za naredni period. Svaka tri meseca dobićeš povratnu informaciju i ocenu svog rada, kao i savete kako dalje.

Pokloni za najmlađe

Znaš kako kažu, bogat si tek kad imaš nešto što ne bi nikada mogao kupiti novcem. Ukoliko imaš ono najvrednije – decu, svake godine imaće priliku da popričaju sa Deda Mrazom. Naravno, ispod jelke za njih će se naći paketići. Tu je i novogodišnje druženje uz igru sa našim mališanima kada stvaramo nezaboravne praznične trenutke i super zabavu.

Oprema za rad

Ukoliko tvoje radno mesto bude zahtevalo opremu za rad, ona će ti biti obezbeđena. Svi zaposleni u klubovima dobijaju radnu uniformu i odgovarajuću obuću, tako da nećeš morati da brineš o poslovnom odevanju.

Program mentorstva

Reci mi i ja ću zaboraviti. Poduči me i ja ću se setiti. Uključi me u rad i ja ću naučiti. – Bendžamin Frenklin. Kada smo pravili plan obuke za novozaposlene, bili smo vođeni ovom sjajnom mišlju. Tako pored osnovne obuke, kada se priključiš Merkur timu, odmah ćeš dobiti i svog mentora. On će biti tu da podrži, posavetuje i pokaže. Mentor će se, uz tvog nadređenog, postarati da tvoj početak u Merkuru bude tvoj pravi karijerni dobitak!